Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag ienie mini doosje en Me-time

Van de week was ik bezig met de Scottie Dog pons en ik dacht leuk om er iets 3-D van te maken. Dus wat opgemeten en dit schattige minidoosje gemaakt.

Gewoon een reststukje cardstock van 4 cm bij 5 cm gesneden en op 4 kanten rillen op 1 cm. Vouwen en inknippen en bakje vormen. De hondjes aan de zijkanten opplakken Strip van 1 cm cardstock met je bonefolder wat rond maken en in de mand plakjen. 2 strikjes erop om het af te maken. So cute!

Er kan een lekker snoepje in en staat gezellig bij de werkplek van de dames die een workshop komen volgen.

Over workshop gesproken, ik mocht vanmiddag lekker naar een workshop krans versieren. Even Me-time! Jaqueline Sweers geeft deze workshops gewoon bij haar thuis. Ik wilde iets met schelpen voor onder mijn Veranda. Nou dat is gelukt! Heerlijk om te doen, gezellig gekletst met Mariette Heesakkers en haar dochters. En dankij de prachtige materialen en aanwijzingen van Jacqueline allemaal een geweldig eindresultaat.

De schaal had ik al en daar past de krans perfect in. Dit is echt een Madebyinepie project geworden. Het hout, de zeesterren en de schelpen, brengen mooie herinneringen terug aan de zee. En de kleur strik past ook perfect bij mijn tuinkleed.

En net als met kaarten maken wordt je door het maken helemaal Zen!

Mijn studio staat vol met spullen van Michael. Morgen naar Den Bosch om de sleutel te halen en te poetsen. S’avonds naar Tilburg om alles in te laden en dan zaterdag de grote verhuizing. Dus geen creatieve blog morgen. Hihi ik kan niet bij mijn materialen.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s