Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: vele handen maken licht werk.

Zo het zit erop: twee zonen verhuisd in een kleine maand. Veel uren sjouwen, verven, behangen, poetsen, meubels in elkaar zetten, het zit erop! Natuurlijk komen we weer helpen als het nodig is maar voor nu: even bijkomen!

Gisteren was het echt genieten: alle zonen en schoonzonen bij elkaar. Wat voel ik mij dan als moeder en schoonmoeder super trots. Zo leuk hoe ze met elkaar omgaan. zo fijn dat ondanks al hun drukke levens ze toch vrij wisten te maken om te komen helpen! Zo trots ook op Willem want we geloofden echt niet dat hij al de spullen in de aanhanger kreeg: maar het paste perfect! Ik ben super blij met mijn grote gezin! En met zulke dagen is het ook geweldig fijn als iedereen er is om mee te helpen. Vooral tegen de jongste zonen heb ik gezegd: als jullie uit huis gaan kunnen Willem en ik niet meer zo hard meehelpen en ben je dus aangewezen op je (schoon)broers en (schoon) zus (en). Help dus nu mee dan staan ze straks ook voor jou klaar. En dat hebben ze dan ook gedaan bij Dennis en Michael.

Hangend uit het raam keek ik dan ook vol trots neer om mijn mannen.

Met drie smalle trappen was het echt lastig maar onze twee sterke mannen Teun en Gert-Jan klaarden de klus: toppers! Dit was de leenbank maar gelukkig wordt de grote bank met lounge gedeelte bezorgd en boven gebracht.

Vandaag doen we rustig aan. Genieten in onze mooie bloeiende tuin. Mijn handen , nek schouders en benen doen zeer. Tja als je ouder wordt herstel je minder snel. Vanmiddag bij onze lieve vrienden de race kijken en bbq-en dus een heerlijk relaxte dag. En na al die klus weekenden zijn wij daar echt aan toe! Fijne zondag iedereen

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s