Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: Koffie en Kaart

Vanmiddag weer heerlijk vier dames aan mijn tafel voor Koffie en Kaart. Eerst natuurlijk even bijkletsen, sommige dames elkaar tenslotte een maand niet gezien. En toen aan de gang met een eenvoudige FunFold. Het mooie vind ik altijd hoe je door ander cardstock en Dsp een heel andere kaart krijgt. Ik had twee voorbeeld kaarten gemaakt: een mannen en vrouwen uitvoering. Morgen zie je hier de mannen uitvoering, vandaag de vrouwen variant.

Voorkant van mijn kaart

Ik heb de mooie Thee en Troost bundel gebruikt. Ik heb er nog geen tekst in gezet want dan kan ik kiezen of het een Beterschapskaart of sterkte of verjaardags kaart wordt. Het leuke van deze funfold is dat je zo leuk het mooie Dsp kunt showen.

Aggie
Gwen
Wilma
Margriet

Super mooie kaarten zijn het geworden en allemaal anders. Super trots op de dames. Volgende maand geen Koffie en Kaart want dan zitten Aggie en ik met onze mannen in Spanje. Maar 3 oktober is er weer een Koffie en Kaart, zie ik jou dan ook?

Alle gebruikte materialen kun je bij mij bestellen. Het goud witte papier is een Sale-A-Bration item dat mag je gratis uitzoeken bij een bestelling vanaf €60,00 ik help jou graag!

Liefs Ine

Binnenkant van mijn kaart

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s