Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: beloofde kaartje

Zoals beloofd hier het andere voorbeeld kaartje. Een hele late blog want we hebben eerst de wedstrijd van PSV gezien. Onze vriend Geert was jarig geweest dus gingen we gezellig uit eten met ons viertjes en daarna gingen de mannen naar de wedstrijd. Aggie en ik gingen braaf naar huis om de honden uit te laten en hebben de wedstrijd op tv gezien. Wat een spanning. Gelukkig gewonnen, en ook al zijn wij beide voor Ajax we waren echt super blij.

Voor deze mannenkaart het ik de He’s All That bundel gebruikt en het bijpassende Dsp. Dit Dsp is echt een favoriet van mij. Vooral ook door de uitdruk elementen.

Heel eenvoudig heb je met deze funfold een mooie kaart gemaakt. Ik zal deze zeker vaker maken. Want zoals je gisteren hier al kon zien, met ander Dsp en stempelsets krijg je een heel andere kaart.

Welke vindt jij de mooiste? Alle gebruikte producten kun je gewoon bij mij bestellen en het is nog tot het einde van de maand Sake-A-Bration dus sla je slag.

Vanmiddag ook nog bij Wendy geweest van enjoymynails in Heeze. Superblij weer met deze mooie kleur. Hij lijkt wat op mijn vorige kleur maar is blauwer. Heerlijk zomers kleurtje weer.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s