Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: geboorte kaartje

Vrienden van ons zijn voor de tweede keer opa en oma geworden en vanochtend zouden we daar beschuit met muisjes gaan eten. Door alle drukte rondom de verhuizingen van de twee zonen en het zoeken naar een zorgwoning voor ons mam was ik helemaal vergeten een kaartje te maken. Gelukkig lag hier nog een witte funfold klaar die 1 van de Koffie en Kaart dames had gemaakt maar toch liever een andere kleur basis kaart wilde.

Gauw Dsp gepakt van de nieuwe In Colors, de stempelset Elephant Parade en de bundel Alphabest. De olifant heb ik gestempeld in Starry Sky. De letters met Tahitian Tide inkt. En daarna uit geponst met de bijbehorende pons en met Dimensionals opgeplakt. Het olifantje op één uitgestanste cirkel geplakt en een geschulpte cirkel uit Tahitian Tide cardstock eronder geplakt. Super snel een super lief kaartje gemaakt.

En doordat de naam van hun kleinzoon erop staat: erg persoonlijk. Ze vond hem prachtig.

Vandaag was ik weer even jarig. Mijn vriendin Nicole op een lekkere lunch getrakteerd. Bij Lekker en Vrolijk waar mijn lieve nichtje Lara werkt. Weer een date die van mijn verjaardagslijstje kan. Zaterdag de 20 ste komen 5 Stampin’Up! Vriendinnen bij mij gezellig een dagje langs, ook nog voor mijn verjaardag. Heerlijk zo : het hele jaar door mijn verjaardag vieren! En ik ben nog niet klaar lol, nog een hoop vriendinnen waar ik nog mee wil lunchen of high tea’en. Alleen niet goed voor mijn lijn haha.

Heerlijke lunchplank.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s