Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: Envelope Treat Boxes

Misschien zijn ze jou nog niet opgevallen in de nieuwe Minicatalogus maar op pagina 13 staan de Envelope Treat Boxes. Schattige kleine doosjes die je makkelijk in elkaar plakt want zelfs de lijmstrips zitten er al op. Ze zijn Food Safe dus je kunt er bijvoorbeeld koekjes in stoppen.

En er zitten goudkleurige sluitzegels bij.

Ik heb er iets anders in gedaan een klein flesje handgel want dat blijft handig in deze tijd. Ik heb er een mini kaartje in gedaan. Gemaakt van een stukje Basic White van 11 cm bij 8,5 cm gescored op 5,5 cm. Met mijn Stamparatus heb ik de rechthoekige stempel uit de Watercolor Shapes gestempeld op de voorkant van het kaartje. En daarna de schattige Party Puffin er bovenop gestempeld. Ingekleurd heb ik hem met de Stampin Write markers.

Op het doosje heb ik de kaarsen gestempeld en ook ingekleurd. De tekst gestempeld en uitgeknipt met mijn Paper Snips en op geplakt met mini Dimensionals. Voor de Blingbling nog wat steentjes erop geplakt.

De zijkanten heb ik beplakt met stukjes Dsp van de in Colors. Ik vind het een leuk doosje geworden.

En je ziet: ik hou nog ruimte over om er geld bij te stoppen en het kaartje.

Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen,ik help jou graag. En het is nog Sale-A-Bration.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s