Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo Zaterdag: weekoverzicht

Gisteren helemaal vergeten om een blog te posten . Ik was zo druk bezig met mijn nieuwsbrief te maken en kaarten voor een trouw jubileum en een verjaardag. Deze kon ik nog niet laten zien omdat de ontvangers ze nog niet hadden gehad dus die komen volgende week aan bod. En s’middags lekker in de jacuzzi gelegen en s’ avonds naar de verjaardag van mijn vriendin geweest. Wat vliegt de tijd toch.

Ik ben druk bezig geweest om de workshops in te plannen en de Kerst en Kaart evenementen. Want dat wilde ik allemaal in mijn nieuwsbrief zetten. Krijg jij mijn nieuwsbrief al? Heb je je aangemeld en hij is vandaag niet binnen gekomen dan kan hij in jouw spam map zitten. Heb je je nog niet aangemeld stuur mij dan even een mailtje dan zet ik jou op mijn mailinglijst. Ongeveer 4 keer per jaar verstuur ik die.

Vanavond komen onze vrienden Aggie en Geert bbq-en en onze vakantie plannen verder uitwerken. Willem heeft het vlees al in de marinade/ rub gezet. Ik ben benieuwd. Dadelijk alles snijden voor de salade en het toetje voorbereiden. Zin in! Wat een bofferds zijn we toch met dit prachtige zomer weer. Ik ben ook echt superblij dat we vorig jaar november ook een airco in mijn studio hebben geplaatst. Het is nu heerlijk koel ook in de huiskamer. En dankzij onze zonnepanelen vallen de kosten mee.

Geniet lekker van het weer en stay cool!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s