Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: Good times with crazy friends

Gisterenavond kwamen onze vrienden Aggie en Geert langs voor een gezellig avondje. Als cadeautje namen ze een fles likeur mee en deze mooie servetten. Geweldig. Nu is alleen nog de vraag wie van de twee vrienden stellen de crazy ones zijn haha. Geert zei nog dat hij had gezocht naar de omgekeerde tekst: crazy times with good friends maar die hadden ze niet. Nou wij hebben er hartelijk om gelachen en Willems motto: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd dus mooi waar gemaakt.

Ik had de tafel gezellig gedekt in de schaduw en dat was goed te doen. Het tafelkleed heb ik samen met hun gekocht in Thorn tijdens 1 van onze gezamelijke weekendjes weg.

Als voorgerecht hadden we meloen met ham. Daarna een frisse salade met warme ossehaaspuntjes En de mannen hadden als tussen gerecht garnalen Pil Pil. Ondetussen zat het varkens rack op de bbq lekker te garen. Willem had die zelf gemarineerd.

Zo ging hij erop en twee uur later konden we smullen:

Wat Hasselback aardappeltjes erbij en smullen maar. We zaten goed vol dus hebben eerst onze vakantie plannen doorgesproken en toen kon ik het toetje serveren.

S’middags de bastognekoeken fijn gestampd. De appels geschild en in stukjes gesneden en daarna de apoels met rozijnen bestrooid met kaneel en laten weken in sinaasappelsap en wat Passoa. In mijn aardewerk pannetjes een bodem van de verkruimelde Bastogne koeken gedaan met wat gesmolten blueband. En daar het appel mengsel over verdeeld. Na 15 minuten in de oven op 209 graden was het klaar. S’avonds heb ik ze nog even 6 minuten in de oven terug gedaan en geserveerd met twee bolletjes vanille-ijs. Willem wilde er nog slagroom bij lol maar wij vonden het zo al lekker. Het idee heb ik van ons favoriete restaurant Sopranos waar dit gerecht mijn favoriete toetje is

Voordat het de oven inging

Wat een geweldige avond was het, gesmuld van al het lekkers en veel gelachen bijna tot tranen toe en heerlijk gekletst. Zo waardevol! Vandaar deze quote! En Willem hing meteen vandaag dit bordje op:

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s