Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: 25 jarig huwelijks jubileum.

Vandaag had ik veel op mijn lijstje staan. De was, een project verzinnen voor mijn Stampin’Up! Vriendinnen die zaterdag voor mijn verjaardag komen, wandelen een cadeau verpakking maken en ons Nick wegbrengen. Dus een makkelijk project maken is niet gelukt. Want ik mocht op Koda passen en ik moest mijn rijbewijs ook nog verlengen.

Zo gezellig mijn kleine vriendje, en zeg nou zelf deze mat moest ik toch voor hem kopen. Zo past hij perfect in ons interieur. Ik ga hem dus proberen te leren dat dit zijn matje is en het lukte vrij aardig.

Terug naar het kaartje van vandaag: een kaart voor de schoonouders van Nick die 25 jaar getrouwd waren. Deze letter stansen zijn al retired maar passen perfect op de zilver foil hartjes die ik uit geponst had. Het prachtige papier mag je nog steeds gratis uitzoeken bij een bestelling van €60,00. Het is in het zilver en in het goud: zo mooi !

Ook de grote cijfers zijn retired maar die doe ik nooit weg. Gebruik ze nog heel vaak! Zo ik ga gauw de plantjes water geven want ze hadden regen en onweer voorspeld maar alleen s’ochtends had het wat geregend dus ze snakken naar water. Fijne avond en wil je wat bestellen geef het dan door via de mail, ik help jou graag.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s