Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: eh niet echt vrij lol dankzij dit servies

Tja had ik van de week Michaels oude kamer opgeruimd en mijn studio kreeg ik gisteren opeens een idee. Ik had namelijk een nieuw ontbijt servies gekocht en die moest een mooi plekje krijgen. Nu staat er in mijn huiskamer een Billy Boekenkast van de Ikea met glazen deurtjes aan de bovenkant. Boven in had ik leuke projecten gezet die ik gemaakt had met Stampin’Up! producten een soort mini showroom voor als er dames op de workshops kwamen om te laten zien. Onderin stonden bijvoorbeeld mijn daglampen voor als ik s’avonds workshops geef. Maar ik vond dit ook wel een mooie kast voor mijn servies. Maar ja waar laat ik alles. En op Michaels kamer had ik een hoge Kallax kast over. Na een nachtje brainstormen, terwijl Willem lekker lag te slapen had ik een geweldig idee. Billy kast leegmaken voor mijn servies en Kallax kast ophangen in mijn studio. Er was namelijk geen plek om hem neer te zetten.

Dus hup naar Ikea en wat deurtjes en bakken gekocht plus twee extra planken want dat leek mij ook wel handig.

Willem ging braaf mee want hij zag mijn idee ook wel zitten. En op de terugweg 3 Actions bezocht want ik wilde ook de grote borden hebben maar helaas overal of op of de verkeerde kleur. Mocht iemand zes diner borden zien in mijn aqua kleur laat het mij dan weten. Daar zou ik super blij mee zijn.

Kast leeg en inruimen was de makkelijkste klus. Maar de Kallax kast moest eerst leeg en toen naar beneden gesjouwd. En daarna ging mijn handige Willem met de boormachine aan de gang om de extra planken op te hangen. Tja en de andere 4 planken moesten dus eerst leeg . Mijn zo nette huiskamer leek wel ontploft. Daarna de kast aan de muur gehangen en voorzien van deuren en wijnrek. Wijnrek hoor ik je denken? Ja dat leek mij een mooie opbergplek voor mijn ponsen. Had daar fotoplankjes voor bedacht maar omdat ik toen bedacht had om de kast horizontaal op te hangen was dit een perfecte oplossing.

Mooi toch?

De Kallax kast moest boven weg omdat we de loopband naar boven willen zodat we meer ruimte in de garage hebben. En nu hangt hij prachtig boven mijn workshop tafels. en heb ik extra ruimte op spullen op te bergen. De lord of the Rings posters hangen we in de nieuwe logeerkamer op( Michaels oude kamer).

De nieuwe derde plank loopt mooi in het verlengde door en geeft extra ruimte.

Ik heb meer ruimte bij mijn bureau omdat ik nu de Cut en Emboss machines op de nieuwe plank heb gezet. En de Stampin Blends en inktpads staan nu links. Veel makkelijker om te pakken nu.

Ik wil nog wel wat dingen anders indelen maar voor nu ben ik tevreden. Morgen komen mijn Stampin’Up vriendinnen, zal proberen om niet te vergeten foto’s te maken. Fijne avond,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s