Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: zelfsluitend doosje voor handcreme met de Hippest Hippo

Kijk wat een schattige handcreme ik bij de Action tegenkwam. Ik wist meteen dat ik daar een leuke verpakking voor ging maken en met de Hippest Hippo stempelset en stansen. Deze zijn zo leuk en nog steeds gratis te krijgen bij een bestelling van €60,00 ( wil je ze allebei dan moet je een bestelling doen van €120,00). Maar die stansen zijn echt geweldig en met zoveel leuke extra’s zoals de snorkel en het parapluutje wat je ook voor andere stempelsets kunt gebruiken bv het olifantje.

Het model is al een oudje en heb ik al vaker gemaakt, deze keer heb ik naar de video van Paperpixie gekeken. Ik heb gekozen om het mooie In Color Glitter papier te gebruiken. Prachtig met dat kleurverloop.

Het Nijlpaardje heb ik deze keer in gekleurd met de Stampin Write Markers. Lekker felle tutu die past bij haar ogen in Tahitian Tide. Het doosje is gemaakt van Highland Heather cardstock en op de achterkant heb ik een Basic White driehoek geplakt zodat je daar een tekst kan schrijven of je naam.

Is toch een geweldige verrassing als dan de handcreme eruit komt met dat Hippo gezichtje.

Ook de tekst vind ik perfect passen: omdat het natuurlijk ook in een punt loopt het doosje.

Behalve de Hippo Handcreme heb ik ook wat voor mezelf geshopt. Van dit servies word ik zo blij: prachtige kleur. En ook de blik en veger en bezem pasten perfect in mijn straatje. Kijken of ik in Eindhoven nog de grote platte borden kan scoren want hier in Heeze waren die op. Zo leuk ook dat iedereen weet dat dit mijn lievelings kleur is. Regelmatig krijg ik foto’s toegestuurd van klanten en vriendinnen met : hee Ien dit deed me meteen aan jou denken. Superleuk toch?

Zo zag mijn zus deze bloembakken op een verkoop site en kon ik die voor een prikkie overnemen. Hier word ik happy van. Waar ik ook happy van word is dat het bijna zaterdag is en mijn lieve Stampin’Up vriendinnen een dagje langs komen voor mijn verjaardag. Zo’n zin om elkaar eindelijk weer te zien. We komen vast niet bijgekletst. Twee vriendinnen konden niet maar daar heb ik al andere afspraken mee gemaakt. Zoals ik al zei: ik ben dit jaar het hele jaar door jarig hihi.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

1 antwoord

 1. Hoi Ine, wat een super schattig doosje en hoe grappig is het dat je deze handcrème vond. Zo toepasselijk🤩.

  Ik moet bekennen dat ik bij Bermuda Bay ook meteen aan jou denk… Hihihi. Je hebt jezelf heerlijk verwend met je mooie nieuwe spulletjes, hopelijk kun je de borden in Eindhoven nog vinden.

  Ons Patricia en ik hebben al zon zin in zaterdag. We verheugen ons er echt op om op jouw feestje te komen en je 60e verjaardag te vieren🥳🥳🥳 Gezellig samen met de anderen🎉🎉🎉 woohoo😃

  Hele fijne dag en tot heel gauw❤️

  Liefs, Monique

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s