Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: grote opruiming in mijn studio

Ik had het heel lang uitgesteld maar nu dus eindelijk begonnen aan het opruimen van mijn studio. Ik kon gewoon dingen niet meer vinden en werken aan de tafels of bureau ging echt niet meer. Dus zat ik weer in de huiskamer te knutselen. Zaterdag komen vier Stampin’Up! Vriendinnen mijn verjaardag vieren dus had ik een stok achter de deur hihi. Dus eerst mijn ponsen wagen uitgezocht. Ik was mijn tabpons kwijt en gelukkig nu terug gevonden. Alles weer netjes georganiseerd en stickers op de retired ponsen geplakt en de sticker van de Pinquin pons afgehaald want die staat weer in de minicatalogus!

Willem en ik zijn deze week maar met ons tweeën. Nick is op vakantie en Teun is deze week bij zijn moeder. Wat meteen opvalt is hoe netjes alles nu blijft. Ik mis mijn jongens maar niet de zooi die ze maken. Geen schoenen of tassen in de huiskamer, een leeg en schoon aanrecht. Een badkamer met schone en lege wasbak: wow dat scheelt mij een hoop frustratie en werk. Waar ik wel erg aan moet wennen is de hoeveelheid die ik moet koken. Ik heb een nieuw kookboek en heb dus gisteren Roti gemaakt: Hihi zoveel dat we vanavond gewoon weer lekker Roti eten. Gelukkig vinden Willem en ik dat geen straf. En heb ik meer tijd om op te ruimen.

Knutselen zal vandaag niet lukken. Maar morgen en vrijdag wel. Willem is namelijk druk met de Brabantse Dag dus heb ik de avonden vrij om bijvoorbeeld een kaart voor mijn moeder te maken die Zondag 94 mag worden. Wat een leeftijd!

Maar eerst gauw verder met de studio! Ik heb nog zoveel stempelsets dat ik die echt uit wil zoeken om te verkopen want ik kan ze niet blijven blijven bewaren.

Bureau weer opgeruimd
Cut & Emboss hoekje
Zo printer kan ook weer gebruikt worden.
Er kan weer geknutseld worden!
Film en foto hoekje

Ik ben er nog lang niet, moet nog veel uitzoeken en wegdoen maar voor nu ben ik dik tevreden. Wordt vervolgd! Dadelijk nog een bestelling wegdoen, het is bijna einde van de Sale -A-Bration dus grijp je kans.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s