Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: Happiness can be found in the smallest of things

Gisteren kreeg ik dit mooie cadeau van Danielle en ik wist meteen dat ik mijn quote voor vandaag gevonden had. Want geluk zit inderdaad in kleine dingen. De langverwachte life knuffels van de vriendinnen gisteren. Hun prachtig kaarten, het samen lachen, de mooie gesprekken: onbetaalbaar! En deze foto is voor mij ook goud waard:

En vandaag is mijn moeder jarig: 94 is ze geworden. Klein maar dapper. En hoewel ouderdom met gebreken komt woont ze nog steeds zelfstandig. Wij hadden liever gezien dat ze naar een aanleunwoning ging verhuizen maar ze heeft toch besloten dat niet te doen. Vanmiddag dus daar op bezoek maar nu eerst wat lekkere hapjes voor haar halen bij de Toko.

Deze foto is van vorig jaar en mij ook heel dierbaar. Twijfel nu ook weer of ik mijn haren niet weer kort laat knippen. wat vindt jij? Lang of kort haar?

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

1 antwoord

  1. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s