Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: kaart voor mijn jarige moeder

Gisteren was ons mam jarig en zijn we bij haar op de flat geweest. Natuurlijk even een foto gemaakt want 94 worden is toch heel bijzonder. En voor een bijzondere verjaardag moest natuurlijk een bijzonder kaartje gemaakt worden:

Ze vond hem prachtig: vooral omdat ze het kon lezen. Dit model is echt mijn grote favoriet op dit moment. Hij is prachtig en heel gemakkelijk te maken. Hier is de link van mijn YouTube filmpje:

Probeer het eens en stuur mij een foto van jouw creatie. Op mijn kanaal vindt je hele leuke en makkelijk om te maken projecten. Easy Peasy!

Ik kreeg veel complimenten over mijn ponsen opslag. Dit is eigenlijk een wijnrek maar de ponsen passen er perfect in. Wat me nu pas opviel is dat de afbeeldingen vaker op zijn kop staan dan recht. Grappig dat mij dat nu pas opviel en in mijn karretje niet. Wel een teken dat je dus zo beter ziet welke ponsen je hebt. Ik hou van ponsen. Snel een super resultaat! De naam van mijn moeder (Joke) heb ik gestempeld en uitgeponst met de Alphabest bundel. Ook een grote favoriet. Alhoewel ik de grote letters en stansen nog steeds op nummer 1 heb staan. Zo jammer dat we die niet meer in het assortiment hebben. Maar tel wat je hebt en niet wat je mist: heel veel mooie producten uit beide catalogussen die je gewoon bij mij kunt bestellen. En nog maar een kleine 2 weken om gratis Sale-A-Bration producten te kunnen scoren. Ik help jou graag.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s