Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: kaartje van de kleinkinderen voor oma.

Zoals jullie gisteren konden zien stond op het kaartje voor mijn moeder ook Oma.

Kaart ingeklapt

Deze grote letters had ik uitgestanst uit het mooie Thee en Trend dsp. En het stuk waar ik de letters uit had gestanst heb ik op een basis kaart van Basic White geplakt. Het woord Geweldig heb ik gestempeld met de gratis tijdens Sale-A-Bration te verdienen stempelset: Geweldig samen. In die stempelset zat ook de tekst : je bent. Maar ik vond Oma is geweldig, leuker. Dus heb ik Oeps! gestempeld en daarna los geknipt en het uitroepteken werd een I. Zo kun je verschillende teksten maken bijvoorbeeld: Lekker weg! En dan de caravan erbij plakken. Of Het wordt Gekker ipv Lekker. En ook Hippo en zo’n leuk nijlpaardje erbij plakken en ga zo maar door.

Kijk hier zie je het beter: Is

Soms moet je out of the box denken.

Vandaag was er ook supergoed nieuws vanuit ons hoofdkantoor. Vanaf vandaag kun je in mijn webshop ook via IDeal betalen. Zo blij mee. Veel van mijn klanten hebben geen Paypal of een creditcard dus dit is ideaal. Je maakt een account aan, stopt wst je wilt bestellen in het winkelmandje en bij afrekenen staat nu dus voortaan IDeal erbij.

Vandaag komen Nick en Bibi weer terug uit Salou. Die gaan we vanavond van het vliegveld ophalen. Altijd fijn om ze weer thuis te hebben. En ook Teun is deze week bij ons dus onze rust is voorbijhihi.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s