Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: papier scheur techniek van Cindy Schuster.

Deze maand doe ik mee aan de gratis tutorial maand van the Crafty Carrot. Deze groep van oud Artisan leden, doen ieder jaar een maand lang hun betaalde groep open stellen. Deze maand is de bundel de He’s All That set. Ik zag hoe Cindy een geweldig leuke techniek uitlegde met stukjes gescheurd cardstock en ja dat was natuurlijk perfect voor mijn restjes bak en deze blog. Zij gebruikte hele andere kleuren maar ik wilde nog wat rouwkaarten maken en dan denk ik al gauw aan paars en grijs tinten.

Voor de andere kaart heb ik net als Cindy de leuke VW bus gebruikt. En bij beide kaarten gebruik gemaakt van de Palm Dies. En spetters gemaakt met Highland Heather inkt.

Ook heb ik de Wink of Stella gebruikt om een subtiel glitterrandje langs de stroken papier te doen. Misschien niet goed te zien op de foto maar erg mooi.

Ik ben erg blij met deze techniek en zal hem zeker vaker gebruiken, alle gebruikte materialen kun je bij mij bestellen of rechtstreeks kopen in mijn webshop.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s