Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: case van Pootles Papercraft

Mijn grote Stampin’Up! Heldin Sam van Pootles Papercraft had van de week dit leuke model doosje op haar YouTube kanaal staan. Ik vond het een beetje op een circus tent lijken vandaar dat ik hem ge-cased heb met de olifantjes. Eerst heerlijk de olifantjes ingekleurd met mijn Stampin Blends en daarna uitgestanst met de bijbehorende stansen. Ook de ballonnen komen uit de stansenset en heb ik ingekleurd met mijn Poppy Parade dark Stampin Blend.

Dit is toch een geweldig doosje? Het mooie Black and White Designs Dsp is ook bij mij te bestellen. Ik hou ervan. Deze sterren zijn ook leuk straks voor de Kerstkaarten. Ik word gewoon blij als ik naar die schattige olifantjes kijk.

Weer een leuk model doosje om vaker te maken. Kijk hoe leuk de sluiting is:

En er kan best veel in!

Vanavond ben ik lekker alleen thuis, 2 zonen zijn naar de voetbaltraining en Willem is weer bouwen bij de Brabantse Dag. Aanstaande zondag is de Parade. Super mooi en leuk weer ieder jaar. Ben jij er ooit geweest?

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s