Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo Zaterdag: weekoverzicht en de Brabantse Dag

Gisteren kwamen Michael en Gijs gezellig logeren. Dus had ik lekker indisch voor hun gekookt. Weer gezellig hoor: zo’n volle tafel na vorige week bijna alleen met ons tweetjes te zijn geweest. Na het eten vertrok Willem weer naar Heeze om te bouwen aan de wagen voor morgen : de Brabantse Dag. Teun slaat een jaartje over maar Sam en Nick doen weer mee.

Mandy, Gert-Jan en Koda kwamen en samen hebben we de wedstrijd van Dennis gekeken. Hij had een geweldige rush naar voren en scoorde! We begonnen allemaal te juichen en daar schrok Koda enorm van. Oepsie. Helaas verloren ze met 2-1. Wij hebben gezellig spelletjes gedaan en weer veel gelachen. Hier geniet ik zo van!

Weekoverzicht

Vandaag met Michael en Gijs naar ons mam gegaan, waar mijn kaarten op een mooie plaats stonden. Ze vond het heerlijk om de twee jongens te zien en we hebben gezellig gebabbeld. Nu heb ik ze weer op de trein gezet en heb het hele huis voor mij alleen. Morgen ga ik met Aggie kijken naar de Brabantse Dag. Zin in, want er zijn altijd prachtige creaties te bewonderen en we kunnen weer genieten van het spel dat iedere groep met Verve brengt. De groep de Rijten waarin Willem en de jongens al jaren zitten zijn als laatste aan de beurt. Je kunt de parade zien op Omroep Brabant.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s