Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: gedicht van Martin Gijzemijter

Even een snelle blogpost voordat ik op mijn fiets richting Heeze ga. Eindelijk weer een Brabantse Dag. Mijn Willem is al meer dan 40 jaar erbij en ook onze Nick doet nu al 14 jaar mee. Teun slaat voor het eerst een jaartje over en Sam doet weer mee. En ik sta al 14 jaar braaf aan de kant om te supporteren en foto’s te maken.

Mijn rugzak staat klaar en ook mij fiets staat al buiten. Fijne zondag en Geniet ervan

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s