Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: de dag na de Brabantse Dag.

Wat een geweldige dag was het gisteren. Prachtig weer en mooie wagens gezien. Maar de allermooiste wagen was natuurlijk die van de Rijten. En dat kan ik zeer objectief zeggen. En ik was niet de enige gelukkig die dat dacht. Met grote overmacht wonnen ze de Omroep Brabant Publieksprijs: een 8,9 was de waardering. S’avonds in de tent was de prijs uitreiking ik was thuis gebleven want ik ben echt te klein voor grote menigte. Iedereen loopt mij omver en ik had voorspeld dat ze zouden winnen en dan gaan ze door tot de kleine uurtjes en dat is niet mijn ding. Maar ik hield Twitter bij dus zag de prijzen voorbij komen.

Zo ontzettend blij voor iedereen en mijn mannen in het bijzonder. Willem zit al 46 jaar bij de vriendenkring de Rijten en heeft al zes keer de eerste prijs gewonnen maar de laatste keer was 28 jaar geleden. En voor de jongens de eerste keer. Daar hoorde ook een mooi kaartje bij:

Deze mooie funfold zag ik bij Sam Calcott een dubbele verticale stepper kaart. Ik heb retired Dsp gebruikt want dat paste zo mooi bij de gouden zonnebloem. Willem vond deze kaart zo mooi dus kreeg hij die vandaag van mij. Mijn eigen zonnetje in huis. Een gouwe! Zoals we hier in Brabant zeggen. Vandaag hebben ze de wagen afgebroken en dadelijk gaan we saampjes de jacuzzi in: effe bijkomen.

Net kwam Mandy nog even langs met Koda: die was voor het eerst geknipt. Wat een knapperd he?

De laatste dagen van Sale-A-Bration zijn begonnen wil je nog een bestelling plaatsen en een gratis product uitzoeken mail mij dan snel.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s