Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag een mannen verjaardags kaart

Vandaag is de zoon van goede vrienden van ons jarig. Daar hoort een mooi kaartje bij. Hij houdt wel van een lekker biertje dus natuurlijk de Brewed For You bundel gebruikt. Echt een geweldige set. Ik heb ook de Picture This stansen gebruikt voor het leuke kader.

Ik ben begonnen met een mat in So Saffron. Van 10 cm bij 14 cm. Deze heb ik bestempeld met de bierpul. Daarna de Picture This Dies gebruikt om de kaders te maken. Toen een basiskaart van Basic White gesneden van 14,5 cm bij 21 cm gescoord en gevouwen op 10,5 cm. Met een potlood de kaders overgetrokken zodat ik wist waar ik op de basiskaart moest stempelen. Op een rest stukje de schuimkragen gestempeld en uitgestanst en nadat ik de mat op de basiskaart had geplakt, deze met Dimensionals op de voorkant bevestigd. Zo krijg je een leuk effect.

De tekst komt uit de stempelset en heb ik uitgeknipt. Binnen in heb ik gestempeld met twee teksten uit de Peaceful moments set. Nog wat bubbels erbij en mijn kaartje was klaar. Ik denk wel dat hij hem leuk vindt. Wil jij deze bundel bestellen doe het dan vandaag of morgen want dat zijn de laatste dagen van de Sale-A-Bration. Ik help jou graag,

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Paper Trimmer
[152392]
€ 31,00

Categorieën:dies dinsdag

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s