Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: geen creatief blog maar verslag van mijn dag

Koda in de auto

Vannacht slecht geslapen ik heb het half 4 zien worden. Dus niet gaan golfen maar rustig aan gedaan. Daarna naar het tuincentrum gegaan om plantjes te kopen voor op het graf. Op het kerkhof het graf eerst schoongemaakt en toen stond opeens mijn dochter achter mij met Koda. Super lief! Want het blijft een moeilijke dag. Andere mensen kunnen feest vieren en ik kan alleen naar het graf. En dat doet zeer. Tuurlijk heb ik mijn leven met Willem maar het gemis blijft.

Ik wilde eigenlijk nog pompoentjes halen voor in de schaal links maar Mandy had een beter idee. We zijn naar ons mam gegaan en hebben daarna heerlijk gewandeld in het park in Boxtel. Dat was zeker 44 jaar geleden dat ik daar was geweest. En het was erg mooi geworden.

En Pieter stuurde zijn prachtige zonnetje en dus genoten we met ons drieën.

Er was nu ook een heel leuk dierenpark erbij en Koda vond het geweldig. En wij ook: er waren Bambi’s in verschillende maten, bokjes en geitjes, kippen, een pauw, lama’s en alpaca’s , ganzen en eenden. Echt super leuk.

Voldoende afleiding dus. Koda vindt autorijden niet zo fijn dus Mandy en Gert-Jan zijn aan het oefenen en uitproberen wat voor hem het beste werkt. Vandaag ging het heel goed, pas toen we bijna thuis waren moest hij wat spugen maar dat kan ook vermoeidheid zijn geweest.

Zo schattig zoals hij in zijn autostoel zit. Koda brengt echt veel vreugde in ons leven. Nu zit ik op de bank deze blog te schrijven terwijl Willem en ik Psv kijken. Dadelijk nog de laatste Sale-A-Bration bestelling wegdoen en misschien nog even de jacuzzi in. Iedereen bedankt voor de lieve berichtjes, wordt erg gewaardeerd.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

2 antwoorden

  1. Gelukkig dat je er ondanks je verdriet toch nog een mooie dag van hebt kunnen maken. Wat ontzettend lief van Mandy en Koda, hè.

    Knufs,
    Monique

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s