Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: geen doosje maar flyers gemaakt.

Een lieve kennis vroeg of het mij zou helpen als ze op een bijeenkomst van Samen eten mijn kaartje zou uitdelen. Maar een visite kaartje zegt niks over wie ik ben of wat ik doe. Vandaar dat ik een flyer heb gemaakt met al mijn gegevens erop en uitleg wie ik ben en wat ik doe. Hierop wilde ik nog iets leuks aan vast maken dus heb ik heerlijk zitten stempelen.

Ik gebruikte de mooie Nederlandse stempelset Natuurlijk voor Altijd. Deze blijft zo leuk. Ik besloot de kleuren Pear Pizzazz, Cajun Craze en Pumkin Pie te gebruiken. Echt al herfstkleuren. En de tekst Hallo in Crumb cake.

Dit zijn enkele van de labeltjes. Ik heb er 22 gemaakt. En wie weet wat er uit voor komt.

Met een paperclip het mini labeltjes vastgemaakt en ik had er nog 4 over dus aan mijn visite kaartjes vast gemaakt.

Ik vond het weer heerlijk om zo lekker te stempelen, terug naar de basis. En het eindresultaat is super leuk geworden. Dus ze kunnen uitgedeeld worden. Ik ben benieuwd.

Het is 1 september en veel nieuwe acties zijn nu begonnen. Zo krijgen we de hele maand september iedere week producten in de aanbieding. Je vindt ze in mijn webshop:

www. Madebyinepie.stampinup.net

Ook zijn er nu voor 6 sets stansen te verkrijgen. Deze staan niet in de catalogussen en alleen te bestellen vanaf vandaag tot en met 30 september. Je ziet ze hierboven staan.

En ook is er vanaf vandaag de nieuwe Nederlandse bundel te koop: Warm Welkom. Dit is de bundel waarmee Stampin’Up! Op 1 oktober mee aan de slag gaat op World Card making day. Er is dan een live stream en kun je gezellig mee knutselen.

Veel nieuwe dingen wil je meer informatie mag je me altijd een berichtje sturen ik help jou graag.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s