Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: begin van onze vakantie

Yes onze vakantie is begonnen! Heerlijk: 3 weken heeft Willem vrij. We beginnen de vakantie goed: vanavond naar de musical Aladin in Scheveningen. Zo’n zin in om Mickey Vermeer daarin te zien schitteren. Zij is de vriendin van 1 van onze Dennis zijn beste vrienden: Youri. We hebben haar al gezien in Evita en Kinky Boots en nu dan een echte rol in Aladin. Ze speelt de waarzegster maar is sinds augustus ook de understudy voor Jasmine. Geweldig!

Maar eerst onderweg naar Scheveningen, het is vreselijk druk op de weg. We gaan naar mijn Stampin’Up! Vriendin Gerrie Wijnstok even bijkletsen, de vrije training zien en gezellig samen eten.

Vanochtend eerst mijn nagels laten doen bij Wendy Verharen van Enjoy my Nails in Heeze. Zo blij met mijn mooie Turquoise nagels met glitters. Veel Turquoise kleding ingepakt dus mooi in stijl. Ook mijn nieuwe rokje( je ziet het op de foto) is Turquoise. En ook daar zit een glittertje in.

Morgen nog shoppen en de koffers inpakken en Zondag ochtend vliegen we al om 7.40 uur naar Malaga. Zo’n zin in. Maar nu bijna bij Gerrie. Fijne avond,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s