Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: de tijd gaat vlug en keert nooit terug, de tijd gaat snel besteed hem wel.

Deze twee oude gezegden zei mijn moeder vrijdag toen we samen op stap waren. We hadden haar al een hele tijd beloofd om samen te gaan lunchen bij Quisine in Veldhoven. Helaas voelde ze zich al een hele tijd niet lekker, en wilde nergens naar toe. Maar we moesten ook nog veel dingen regelen dus vrijdag haar opgehaald. Ze zat heel zielig met haar hoofd in haar handen toen we kwamen en zei: ik voel me helemaal niet goed. Maar toen onze Nick ( die als verrassing mee was gegaan) binnenstapte was ze zo blij en zei nu voel ik me meteen beter.

Nick heeft ook tijdens de lunch goed voor zijn omaatje gezorgd. Die lekker smulde van haar Carpaccio. En natuurlijk als toetje de Cheese cake!

Daarna hebben we Nick in Eindhoven afgezet en zijn we naar de ING bank geweest om bankzaken af te handelen. En toen naar de Media markt om een grotere tv voor haar te kopen. En ook daarin zijn we gelukkig geslaagd. Want hij moest natuurlijk wel in haar kast passen hihi. En natuurlijk lekker met haar uiteten gegaan en daar is de eerste foto genomen.

Het werd al laat dus gauw naar Boxtel gereden. Willem had ook een groter toetsenbord voor haar besteld en die heb ik voor haar aangesloten terwijl Willem de tv installeerde. Ze was toen eigenlijk te moe, het was natuurlijk een hele vermoeiende dag voor haar geweest. En ik voelde de dag erna ook overal spierpijn door het duwen van de rolstoel. Willem moest natuurlijk de tv dragen. En dan merk je ook hoe lastig het is als je in een rolstoel zit. Vaak hebben zaken trapjes en geen rolstoel toegang.

Ik ben er even een maand tussen uit geweest maar ga nu mijn dagelijkse blog weer oppakken. Eerst waren we lekker op vakantie en daarna was het bijna de sterfdag van mijn man en die laatste week van September blijft lastig. Vandaag 2 oktober is de dag van zijn begrafenis: ik zie me nog staan in de volle kerk terwijl ik mijn verhaal vertel. Ik zie het verdriet van mijn kinderen, familie en vrienden. Tijd voor mijn eigen verdriet is er niet want ik moet sterk zijn om Pieter een waardig afscheid te geven. En om er te zijn voor de kinderen en de rest. En gek genoeg voelde ik zijn liefde en kracht toen heel sterk. Nu na 16 jaar ook nog steeds, de zoon van een van onze beste vrienden trouwde gisteren. De weersvoorspellingen waren echt mega slecht dus Corrie appte mij of ik aan Pieter droog weer kon aanvragen met een klein zonnetje. Het was kort dag maar hij deed het weer: droog en een prachtig zonnetje! Zo fijn dat hij nog steeds zijn best doet voor ons.

Vanaf 4 oktober is deze geweldige kit bij mij te bestellen: deze is zo mooi en handig!

De creatieve set Verjaardagskaartorganizer bevat een handige maandplanner en twaalf kaarten die je zelf naar smaak aan kan passen om het hele jaar door verjaardagswensen te versturen!

Deze creatieve set is vanaf 4 oktober 2022 verkrijgbaar en heel handig om felicitaties en feestjes te plannen. Schrijf de verjaardagen van vrienden en familie op de kalender en bewaar per maand verjaardagskaarten in de houder. Bereid een stapeltje kaarten voor, zodat je er altijd eentje bij de hand hebt als er iemand jarig is. Zo ben je het hele jaar door klaar om felicitaties te versturen. De tijd van verjaardagen vergeten is voorbij! De teksten zijn in het Engels ,Frans ,Duits en in het Nederlands!

En op 4 oktober betaald Stampin’Up! De verzendkosten bij een bestelling vanaf €75,00 . Bestel er gewoon 2: 1 voor jezelf en 1 aks cadeautje. De feestdagen komen er weer aan. Wat lijm erbij of een Paper Snips onze super schaar en je krijgt het gratis thuis bezorgd scheelt toch €7,95 Ik help jou graag of bestel het in mijn onlineshop. In het onderstaande filmpje zie je de kit beter:

https://youtu.be/5aEkKE3v4qY

Fijne zondag wij gaan lekker de race kijken met Aggie en Geert!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s