Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: stempelkaartje

Voor vandaag heb ik een heel leuk maar eenvoudig stempelkaartje voor jullie. Ik heb twee stempelsets gebruikt en 3 kleuren inkt. De stempelsets zijn : Artistically Inked en Watercolor Shapes. En de kleuren zijn: Shaded Spruce, Cajun Craze en Crushed Curry.

Dit vind ik zo heerlijk om te doen gewoon uit de losse pols stempelen. Ik heb er een versnelde video van opgenomen:

Zo makkelijk maak je dan een bedank kaartje in herfstsfeer. Ik vind hem erg goed gelukt en ga hem zeker nog een keer in andere kleuren maken. Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen en morgen ga ik zeker bestellen dus geef gauw je bestelling door. Ik heb al 6 bestellingen binnen voor de Birthday Card Organizer Kit of te wel de Verjaardagskaart Organizer. Maar je kunt het ook zelf bestellen in mijn online webshop. Bestel je morgen voor minimaal €75,00 dan zijn de bestelkosten gratis.

Ik help jou graag! En over deze kit ben ik super enthousiast. Mooie kaarten voor zowel man als vrouw en netjes opgeborgen. En prachtig design.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s