Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: team Swap kaartje

In september hadden we de laatste team Swap. Omdat Helene tijdelijk uitgestapt is bestaat het team the Lovely Stampers niet meer. Wij vallen nu onder Maaike en die groep heet de Stampin’Up Dream girls. Dit was geen actieve groep maar we proberen daar nu ook Facebook hops/ Videohops en Team Swaps te organiseren. Deze laatste was georganiseerd door Simone. Een hele leuke funfold. Ik mocht hem naar Geke sturen en ze was er erg blij mee:

Heel eerlijk weet ik niet meer precies welke producten ik gebruikt heb. Omdat ik deze al weer een tijdje geleden heb gemaakt. In ieder geval het Sunprints Dsp en de stempelset Amazing Silhouettes. Ook de Brass Butterflies en de Cirkel dies.

Het originele Dsp

Het originele vel Dsp was beige en dat paste niet bij de voorkant van het Dsp en de basiskaart. Dus heb ik het Dsp passend gemaakt: ik ben er met een Blending Brush en inkt over gegaan. Als je het niet weet denk je: welk Dsp is dit? Ik vond het zo een mooi geheel vormen en was erg tevreden hoe de kaart eruit zag. Gelukkig Geke ook. De tekst die verstopt is achter de flap komt uit de Bijzondere Zonnebloemen stempelset. En ook de blaadjes stempel komt uit die set.

Omdat ik dit zo’n leuk model vond heb ik er ook dit verjaardags kaartje mee gemaakt.

En ook deze jarige was erg blij met zijn kaartje. Hiervoor heb ik een retired set gebruikt: On To Adventure. En het mooie He’s The Man Dsp dat je nog steeds bij mij kunt bestellen. En natuurlijk de Alphabest bundel.

Ik hoop dat ik jullie weer ge-inspireert heb !

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s