Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag blog: vandaag bleef mijn knutsel doos dicht.

Vanochtend begonnen met poetsen en pas om 16.00 was ik klaar met de was en het huishouden. Nu zit ik lekker buiten in de zon. Nog even genieten van dit cadeautje. Ik moet eigenlijk van alles maar dacht: hee moeten is dwang. Straks regent het weer en heb ik spijt dat ik niet even genoten heb van dit mooie weer. Dus lieve volgers geen creatief blog vandaag. Wel een leuk privé nieuwtje: onze Dennis is vanaf zaterdag al in Zeist om te trainen met het Oranje Futsal team. Vandaag kreeg hij te horen dat hij er definitief bij zit. Nu even een nachtje thuis in Tilburg en dan morgen vliegen naar Letland. De 11e is er dan de WK kwalificatie wedstrijd tegen Oekraïne.

Het blijft geweldig om zijn naam daar tussen te zien staan. Vanaf zijn 19e zit hij er al bij. En van de week kreeg hij zijn schaal voor 25 keer uitkomen voor Oranje. Er zijn toch weinig mensen die dit hebben meegemaakt, dus ik ben een super trotse moeder. Maar dat ben ik op al mijn kids hoor!

Waar ik ook trots op ben is mijn werk al Stampin’Up! Demonstratrice. Van de week een mooie bestelling mogen wegdoen. Weer 11 klanten blij kunnen maken met de geweldige Birthday Card Organize kit. Wil jij dit ook? Stampin’Up! Heeft weer een geweldige instap actie: als je nu instapt in mijn team betaal je €129,00 en normaal mag je dan voor €175,00 aan producten uitzoeken maar deze maand zelfs voor € 207,00 en de verzendkosten zijn ook gratis. Naast jouw keuze krijg je ook alle business materialen die je nodig hebt om te starten. Wil jij geen actieve Demo zijn maar een hobby demo kan dat ook. Dan profiteer je nu gewoon van deze super aanbieding en de korting die je als Demo krijgt. Wil je meer doen met je Demoschap help ik jou natuurlijk om meer te bereiken. Je bent van harte welkom in team Madebyinepie.

Ik ga nu gauw naar binnen want het koelt toch snel af. Maar deze zonneuurtjes pakt niemand mij meer af. Heb jij vandaag ook van de zon genoten?

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s