Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: heerlijk genoten van het zonnetje en lekker gestempeld.

Wat een cadeautje was de zon vandaag weer. S’ ochtends heb ik eerst mijn kledingkast opgeruimd. Mijn zomerkleding eruit gehaald en mijn winterkleding in de kast gelegd. En meteen wat oudere stukken weggedaan. Dat ruimde weer lekker op. Daarna heerlijk in de zon mijn boterham opgegeten en daarna was ik een bofferd want twee zonen belden om de beurt om bij te kletsen en mijn dochter kwam nog even langs met haar man en Koda. Daar wordt een moeder blij van.

S’ middags nog een YouTube filmpje opgenomen en daarna lekker gestempeld. Ik heb 11 kits verkocht dus moesten er ook bedank kaartjes gemaakt worden. In mijn studio lagen de stempelsets nog van mijn makkelijke Maandag kaartje dus heb ik ge-experimenteerd met andere kleuren. De kaart hierboven heb ik met Poppy Parade inkt gestempeld. Daarna heb ik Bermuda Bay, Coastal Cabana en Pacific Point inktpads gepakt:

En daarna Rich Razzleberry. Zo leuk om te zien hoe de kaarten er zo anders uit zien door het gebruik van andere kleuren.

Heerlijk om zo lekker te stempelen en met kleuren te spelen. Welke kaart vinden jullie de mooiste?

Morgen hoop ik mijn YouTube filmpje online te zetten. Ben jij al lid van mijn YouTube kanaal? Ik heb de laatste tijd wat minder filmpjes gemaakt maar wil de draad weer oppakken. Iedere abonnee is er weer een, ik wil graag de 1000 abonnees halen maar blijf een beetje hangen rond de 730. Dus ken je iemand die ook van knutselen houdt en graag YouTube filmpjes kijkt stuur ze dan naar mijn Ine van den Eijnden YouTube kanaal. Je zou mij daar erg mee helpen!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s