Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie Zo Zaterdag: nieuw Youtube filmpje

Ondanks dat we nu geen videohop meer hebben met ons oude team The Lovely Stampers en met ons nieuwe team Dreamgirls nog geen hop ingepland hebben heb ik voor jullie toch een nieuw filmpje online gezet. Ik ben namelijk heel erg enthousiast over de nieuwe Creatieve Kit Birthday Card Organizer of in het Nederlands: Verjaardagskaartorganizer. Ik mocht een mooie bestelling doen voor mijn dames en gisteren kwamen ze binnen. Zoveel kits: ik werd er blij van.

Hieronder vindt je de link naar mijn Youtube filmpje. Als je ge-abonneerd bent op mijn kanaal krijg je driect een melding dus ben je nog geen abonne doe dat dan gauw. Het is gratis en je mist dan geen enkel filmpje meer.

Wil jij na het zien van dit filmpje ook deze geweldige kit hebben mail mij dan op madebyinepie@gmail.com of bestel hem direct in mijn onlineshop. Morgen laat ik zien hoe ik 1 kaart met een kleine toevoeging heb veranderd. Dat kan nu nog niet want de kaart is nog niet bij de jarige.

€31,00

https://www.stampinup.nl/products/creatieve-set-birthday-card-organizer?demoid=5033120

Klik op bovenstaande link om rechtstreeks in mijn shop deze kit te kunnen bestellen.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s