Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: the winner takes it all

Vanochtend zaten we al vroeg voor de tv om de race te kijken. War een spannende start was het en na een hele lange pauze zagen we Max winnen. En opeens bleek hij toch vandaag al wereldkampioen te zijn. Geweldig maar de tweede keer dat we in ongeloof af zaten te wachten of het nou echt was of niet.

Deze keer zat het onverwachts mee en was hij niet alleen race winnaar maar ook de wereldkampioen. The winner takes it all!

Daarna zijn we met ons mam naar mijn oudste broer gegaan in Numansdorp omdat hij gisteren jarig was. Heerlijk buiten in de zon gezeten en s’avonds lekker Soto gegeten. Mijn schoonzusje is hollands maar kan heerlijk indisch koken. Net ons mam thuis gebracht en nu onderweg naar huis. We zijn gesloopt maar blij dat we ons mam weer uit haar flat hebben gekregen. Dus een late blog op de valreep en dadelijk meteen naar bed.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s