Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dsp Dinsdag: weer een kaartje met hetzelfde Dsp

Vandaag geen Dies Dinsdag maar Dsp dinsdag. Ik had het vel Dsp van gister in 6 stukken gesneden van 4×3 inches. Weer een witte basiskaart. Daarop een mat van Poppy Parade daarboven weer een witte nat en dan een stuk dsp waar ik de randen ruw van heh gemaakt met de bedchermdop van mijn Papersnips. Daarna met Poppy Parade inkt en een Blending Brush de randen wat gekleurd.

Een strook Poppy Parade cardstock opgeplakt en een Paddestoel gestempeld en ingekleurd met mijn Poppy Parade Stampin Blend. En mijn Shaded Spruce Stampin Blend. De tekst en de paddenstoel komen uit de Happy Hedgehogs stempelset. Die ik gisteren ook gebruikt had. Ook de Basic White rechthoek heb ik met mijn Blending Brush even van een rood waasje voorzien.

Weer een snel en schattig kaartje. Dit kun je dus met elk soort dsp doen en dan combineren met een andere stempelset. Bij mij kun je alle soorten Dsp bestellen en zelfs eventueel halve pakken. Mail mij maar en dan kijk ik wat mogelijk is.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s