Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: ik ben op een andere manier creatief geweest.

Net als vorig jaar ben ik weer naar de workshop “Pimp je Pompoen “ geweest. Eerst moest ik natuurlijk pompoenen kopen. Ieder jaar ga ik daarvoor naar de Eindhovense weg hier in Geldrop. Een ouder echtpaar verkoopt ze. Ik kwam er van de week en dan zegt de meneer: “goedemorgen jongedame”. Hihi ik ben 60! En vraagt “kun je het vinden meisje “Nou dit meisje vond weer van alles moois ik had een hele tas vol voor maar €12,00 en kreeg er nog 2 cadeau. Zo lief!

Ik zou samen met mijn zus Gwen en mijn vriendin Aggie gaan maar helaas schoot het in mijn zus haar been en rug dus kon ze niet mee. Jacqueline Sweers waar wij de workshop volgden was zo lief om de pompoen van mijn zus zelf te pimpen.

Super mooi geworden! En ze deed er ook nog een mooi toefje bij omdat mijn zus zo’n Pechvogeltje is. Ook alweer zo’n lief persoon.

Ik wilde zelf twee pompoenen pimpen maar bij de eerste vond ik meteen toen ik er mis op had gedaan dat het op een gezicht leek. Dus werd het een Haloween pompoen. Iedere keer als ik er na kijk moet ik lachen.

Het lijkt toch echt of ze een hoedje met een strik op haar hoofd heeft.

Mijn tweede pompoen wilde ik anders maken en dat is gelukt. Ik ben erg blij met het eindresultaat.

Dus mijn huis is herfst/Haloween klaar met deze pompoenen. Heerlijk om zo op een andere manier creatief bezig te zijn geweest. Aggie en ik hadden niet eens tijd om te kletsen zo geconcentreerd waren we bezig.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s