Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: poetsen, onze Black Beauty en een klein Mandje.

Donderdag is mijn poetsdag. En vandaag had ik tijd om de badkamer kast van de jongens eens te poetsen en op te ruimen. Wat een zooitje: lege wax doosjes, 20 tandenborstels, heel veel scheermesjes. Dus ik ben rigoureus aan het weggooien gegaan en zowaar hield ik een hele lege plank over hihi. Is dit herkenbaar voor jullie? Daarna de logeerkamer een goede beurt gegeven en het bed verschoont want zaterdag komen mijn oudste broer en schoonzus bij ons logeren. Gezellig, we ontmoeten elkaar bij onze Dennis want Maartje en hij geven een housewarming en de ooms en tantes zijn ook uitgenodigd.

Walter krijgt van ons voor zijn verjaardag onze Black Beauty: de zwarte Koi. Onze vijver is toch te klein voor 2 Kois en de goudvissen en daarom mag hij bij mijn broer in de mega vijver met de grote Kois. Hier is hij de grootste maar daar is hij de kleinste. Hij kwam uit een grote vijver en kan dadelijk weer lekker zwemmen en groter worden. We gaan hem missen maar net als met kinderen moet je loslaten.

Nu even mijn doosje of eigenlijk mandje van vandaag showen. Dit is een oud modelletje maar door het Celebrate Everything Dsp van nu te gebruiken, is hij weer helemaal modern. En vooral met deze herfst blaadjes en het mooie Poppy Parade knalt hij van het scherm. Ik heb er even een flesje handgel ingedaan maar dit mandje vullen met chocolade is natuurlijk ook erg leuk. Ook kun je natuurlijk er nog een label op doen met een tekst maar ik wilde dat het Dsp in de hoofdrol stond zoals deze hele week. Soms is Less more!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s