Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: een mooi doosje, poetsen en een blij hondje.

Kijk hier is onze Koda en hij is super blij dat zijn bal met brokjes weer gevonden is. Hij had hem zaterdag hier ergens verstopt en met zes man sterk gezocht maar we konden het niet vinden. Donderdagis mijn poetsdag en ik dacht dan kom ik hem wel tegen. Niet dus. Totdat vanmiddag Gert opeens zei: ik zie hem. Het lag in mijn studio onder mijn tafel. Waarschijnlijk met de stofzuiger is hij naar voren gerold en nu heeft hij hem weer!

Dit doosje heb ik zelf gemaakt voor een verpakking van badzout. Deze had ik gezien in Duitsland en natuurlijk kon ik die niet laten liggen.

De kleur en het Anti -Stress sprak mij meteen aan. 1 geef ik cadeau en de andere ga ik zelf gebruiken. De basis is Bermuda Bay cardstock. Ik heb het zakje opgemeten en toen overal een cm bij opgeteld. Het Dsp komt uit het Perfectly Penciled Dsp. Mooi in zwart-wit. Maar met mijn Blending Brush en Bermuda Bay inkt heb ik kleur aangebracht.

Daarboven op heb ik een strook Basic White geplakt en daarop een bloem die ik uit Bermuda Bay cardstock heb gestanst met de Meadow stansen die deze week in de hoofdrol staan. Mooi ook in een kleurtje in plaats van in het zwart. De tekst komt uit de bijbehorende Quiet Meadow stempelset. En ook het label stansje zit in de stansen set.

Met mijn Water painter en Bermuda Bay inkt heb ik spetters aangebracht. En toen was ik helemaal tevreden. Het halve rondje heb ik uitgeponst. Heb je interesse in de gebruikte producten kun je mij altijd een berichtje sturen.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s