Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: kaartje met de stempelset Quiet Meadow.

De hele week heb ik projecten gemaakt met de Quiet Meadow bundel. Echt zo’n mooie set is dit. Voor een tante van Willem die zondag jarig is heb ik deze mooie bloemen kaart gemaakt.

Ik ben aan de slag gegaan met het Orchid Oasis cardstock hier heb ik een basiskaart van gesneden. Deze daarna bestempeld met de grote bloem met Orchid Oasis stempelinkt. Toen met Memento Black Tuxedo inkt de bloemen op een reststukje Basic White gestempeld want ik wilde de bloemen inkleuren met mijn Stampin Blends. Koda lag lekker onder mijn tafel terwijl ik op mijn gemak zat te kleuren.

Ik heb de kleuren Dark en Light Orchid Oasis gebruikt en Higland Heather en voor de hartjes van de bloemen Daffodil Delight. Uit Parakeet Party cardstock de takken en mini blaadjes gestanst met de bijbehorende Meadow Dies. En met de Sprig pons ook twee takjes.

Dan lekker verschuiven tot het naar mijn zin was en met liquid glue en dimensionals vastgeplakt.

De tekst heb ik aan de binnenkant geplakt omdat de bloemen de blikvangers zijn. En nog een bloem binnenin gestempeld en ook op de envelop. Ik ben weer zeer tevreden. De gebruikte producten kun je bij mij bestellen of in mijn onlineshop.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s