Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo Zaterdag: wandeling in het bos en weekoverzicht

Vanochtend heb ik lekker gewandeld met Mandy en Koda. Heerlijk rustig en de temperatuur was zo goed dat we zonder jas konden lopen. Voelde echt als een cadeautje.

Zoveel mooie paddenstoelen gezien, Koda snapte er niks van dat ik steeds foto’s nam van paddenstoelen in plaats van hem hihi. Thuis aangekomen was hij zo moe dat hij lekker onder onze eettafel bij mijn voeten ging liggen. Hij hield zelfs mijn voet vast: zo schattig. Hij houdt niet van auto rijden dus bleef hij liever bij ons. Iemand nog de gouden tip? Zo sneu dat hij steeds moet spugen.

Deze week stond de stempelset Quiet Meadow en de bijpassende Meadow stansen in de hoofdrol. Wat een geweldige set. Ik had hem over het hoofd gezien in de catalogus maar gelukkig had Mandy deze wel gezien en besteld.

Ik heb er in ieder geval met veel plezier mee gespeeld en ( vind ik zelf) er mooie projecten mee gemaakt. Welke is jullie favoriet? De stempelset en stansen zijn gewoon bij mij te bestellen, ik help jou graag.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s