Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: gewandeld in het bos en twee kaarten van rest stukjes Dsp

Wat was het toch prachtig weer vandaag: vanochtend eerst gegolfd met vriendinnen en lekker thee gedronken op het terras met de zon in mijn gezicht: genieten. Daarna belde Mandy of ik mee ging wandelen met haar en Koda. Ik wilde graag naar het bos waar de schommel hangt en ik vond hem zowaar ook nog!

Twee jaar geleden in de Corona periode heb ik daar met Willem mijn verjaardag gevierd met een broodje in het bos. En nu liep ik er langs met mijn dochter en haar hondje.

Deze foto heeft wat magisch met die zonnestralen. Koda vond het geweldig en Mandy en ik ook. Heerlijk even je hoofd leeg maken.

Ook met Stampin’Up maak ik mijn hoofd leeg. Voor vandaag laat ik jullie twee kaarten zien die ik met restjes Dsp heb gemaakt. Dat is het mooie van ons Dsp: het heeft weinig nodig. Een mooie tekst stempel wat uitgestanste blaadjes en een bloemetje. Nog wat blingbling en klaar: easypeasy.

Het tweede kaartje is ook van restjes wat nog op mijn bureau lag. Omdat alle kleuren die in het Dsp zitten op de achterkant van de Dsp verpakking staan vermeld weet je precies welke kleuren je moet gebruiken.

Gewoon wat strookjes Dsp en cardstock opplakken op een basiskaart. Een uitgestanste bloem ( uit het Dsp) en een uitgestanste ovaal, blingbling en weer een mooie kaart af. Zoals ik gisteren al schreef het is een geweldige bundel en Dsp. Een echte Must Have! Dus geef jouw bestelling snel door dan bestel ik het voor jou vanaf 1 november. Ook een leuk cadeau idee voor de feestdagen.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s