Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: cadeau zakje

Vandaag een snelle korte blog want ik heb haast. Vanavond zitten wij namelijk in de Vriendenbox bij PSV. Willem had via de vriendenloterij 12 kaarten gewonnen. Ik dacht leuk: een gezinsuitje maar helaas. Willem zit namelijk in een andere business box met 3 klanten. Michael en Gijs zitten in Londen. Nick zit met Sam op Willems plaatsen. En Mandy blijft bij Koda en Bibi blijft thuis. Dus onze vrienden Aggie en Geert gevraagd maar die konden tot hun grote spijt niet en in hun plaats komen nu Erik en Koen. Die ken ik al van kleins af aan en zijn vrienden van Dennis dus super leuk. Gelukkig konden andere vrienden wel en zijn we met een leuk groepje. Nu hopen op een spannende wedstrijd met een overwinning voor PSV natuurlijk.

Dit is het schattige tasje met het mooie DSP Fitting Florets gemaakt. Nu als felicitatie zakje maar kleur je de besjes met je Stampin Blends rood dan is het ook een mooi kerstzakje.

Leuk met het rode lint en er kan best wat in.

Nu moet ik echt gaan opschieten want we moeten ons om 18.00 uur melden en de trein hebben van 17.36. Dit wordt echt een belevenis jammer dat onze prijswinnaar er niet bij is maar die zit er nog luxer bij want die krijgt daar zelfs eten. Dus jullie hoeven geen medelijden met hem te hebben.hihi

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s