Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag blog: vandaag 2 mooie kaarten met de Fitting Florets bundel

Vandaag 2 mooie kaarten met de stempelset, de stansen en het Dsp:

Het eerste kaartje is op een basiskaart van Basic White. Daarboven op een mat vannBasic White die ik eerst op mijn score board van lijnen heb voorzien. Leuk effect krijg je dan. Daarboven op een ovaal uitgestanst uit het Dsp. Van Balmy Blue cardstock de lijst gestanst. De bloemen zij gestempeld en ingekleurd en uitgestanst.

Hier zie je de strepen/ lijnen wat beter. Nog wat blingbling en klaar is mijn mooie kaart.

Deze kaart lijkt op de vorige, Balmy Blue basiskaart, witte ovaal met tekst, de ovale lijst is uit Dsp gestanst en de bloemen ook.

Hier een detail foto. Prachtige kaarten toch weer?

Vandaag ook weer wat jeugdsentiment opgehaald en één Indische koek gebakken, alhoewel meer gestoomd. Roti Kukus heet het. Roti is brood en kukus volgens mij stoom: dus gestoomd brood. Ik heb een filmpje gemaakt maar krijg hem nu niet ge- upload want ik moet weer de trein halen. Deze keer ga ik naar Eindhoven Strijp S en daar staat Willem mij op te wachten en gaan we samen naar mijn moeder. Ik ben benieuwd wat ze van mijn Roti Kukus vindt. Fijne avond,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s