Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: eenvoudig lief kaartje met de Thee en Troost stempelset

Deze week staat de stempelset Thee en Troost in de hoofdrol. En mijn eerste project is een eenvoudig maar lief kaartje. Ik heb het kleine bloemetje gepakt en met 3 kleuren gestempeld. Gorgeous Grape, Highland Heather en Bermuda Bay. Gewoon lekker uit de losse pols stempelen.

Omdat 1 bloempje niet zo mooi gestempeld was heb ik er een strookje Bermuda Bay cardstock overheen geplakt en daar de tekst Lieve Vriendin uit de Hof van Eden stempelset op gestempeld. De tekst “ zien we elkaar gauw” komt wel uit de Thee en troost stempelset. Deze kaart is perfect voor beginnende kaartenmakers. Morgen laat ik een wat uitgebreidere kaart zien.

Deze bundel is te koop in mijn onlineshop of stuur mij een berichtje en ik bestel hem voor jou. Morgen is ook de Fitting Florets collectie te bestellen en ik ga zeker een bestelling doen dus geef gauw jouw bestelling door op madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s