Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: kaartje met de Thee en Troost bundel , ziek en kapotte waterleiding en door gekapte Ziggo kabel

Deze dag wil ik gauw vergeten. Gisteren de Corona prik gehaald: Moderna. Ik had de andere 2 keren Pfizer en Willem had Moderna. Beide hadden we er weinig last van. Maar helaas deze keer niet. Gisteravond deden onze armen meer pijn maar ging het verder goed. Slapen was wat lastiger omdat ik op die arm lig. Toen Willem opstond voelde hij zich al beroerd en toen ik opstond werd ik met de minuut beroerder. Hoofdpijn, spierpijn, koude handen maar warm hoofd. Dus een soort van griep.

Normaal blijf je dan in bed maar er zou vandaag een waterleiding vervangen worden. Voor de middag dus ik dacht nog dan kan ik daarna naar bed. Kapt die man in zijn enthousiasme dwars door de Ziggo kabel. Dus geen telefoon,tv en internet. Lekker dan! Dus weer wachten op de Ziggo monteur. Die kwam gelukkig snel maar wilde de boel niet dichtgooien. Dus Brabant Water gebeld maar ipv vandaag komen ze morgen terug.

Heel mijn gang is een zandbak maar niet de puf om het op te ruimen. Gelukkig kwam Mandy om op mij te passen hihi en kon ik samen met Koda gaan slapen.

Willem kwam ook eerder terug van het werk want was ook zo slap als een dweil. Fijn zo’n vaccinatie. Gelukkig dat ik zondag al kaarten had gemaakt.

De achtergrond heb ik net als gisteren uit de losse pols gestempeld met het kleinste bloempje. Alleen heb ik nu andere kleuren gebruikt. Petal Pink, Daffodil Delight en Blackberry Bliss. Deze weer geplakt op een basiskaart van Basic White. Op de gestempelde mat plakte ik een BlackBerry Bliss stuk cardstock die ik eerst met mijn scoring board van rillijnen heb voorzien.

Toen het kopje, de citroen en de bloemen en het theelabel gestempeld en uitgestanst met de bijbehorende stansen. En toen alles op het kaartje geplakt. En hoppa een mooi kaartje was klaar. Het kaartje van gisteren was voor beginners en dit is weer een stapje verder voor de gevorderde kaarten maakster. Deze prachtige bundel is te bestellen in mijn onlineshop of via een mailtje aan mij. Ik help jou graag,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s