Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: twee keer gewandeld en een kaart die ik hier nog niet heb laten zien.

Vandaag was het prachtig weer. Normaal golf ik woensdag ochtend maar twee vriendinnen konden niet dus besloten Margriet en ik lekker te gaan wandelen. Heerlijk bij kunnen kletsen en genoten van de zon.

Toen ik thuis kwam appte Mandy mij of ik zin had om te wandelen. Dat had ik wel maar moest eerst even eten en dus kwam ze mij ophalen en Nick besloot om gezellig mee te gaan. Hier geniet ik als moeder enorm van: met mijn oudste en jongstekind en kleinzoon hondje wandelen. Een gouden rand momentje.

Door al dat wandelen moest ik snel nog knutselen voor de kaart van vandaag, mijn restjes kaart. Maar een lieve dame appte mij of ze even langs mocht komen want ze wilde wat weten over mijn vlinderkaarten. Martha hoort tot mijn vaste workshop dames en had mijn kaarten van Maandag en Dinsdag gezien en wilde weten hoe ze die kon maken. Dus heb ik haar het rillen laten zien voor de Faux Tiles techniek en hoe ik de verschillende kleuren aanbracht op de stempel met spongedaubers. Ze was zo enthousiast dat ik de Butterfly Brilliance stempelset en bijpassende stansen voor haar mocht bestellen en de In Color 2022-2024 inktpads. Als je deze als bundel van 5 koopt krijg je 10% korting. Toen Martha weg was moest ik alweer voor het eten zorgen en had ik nog geen kaart af.

Dus vandaar dat ik vandaag een kaart hier laat zien die ik gemaakt had voor de 50ste verjaardag van Rene de man van Danielle.Alleen had ik die hier nog niet geshowed. Dit model is van de teamswap van de Creatieve Harten.

Dit is de binnenkant van de kaart. Ik heb het Dsp van He’s the Man gebruikt. De onderdelen kun je gewoon uit het Dsp drukken. Het hondje heb ik gestempeld want dat moet Indy hun hond voorstellen. Deze komt uit de stempelset Trees for Sale.

Superleuke kaart toch?

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:Geen categorie

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s