Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag blog : Envelope Treat Boxes

Voor een cadeautje had ik nog 2 lekkere geurzakjes liggen. En daar wilde ik een mooi doosje omheen. Omdat ik heel hard gepoetst had en druk ben met een cadeau voor mijn bijna 60 jarige vriendin had ik niet veel tijd. Deze schattige kleine doosjes vindt je in de minicatalogus op bladzijde 13. Misschien heb je erover heen gekeken maar ze zijn echt super leuk en handig.

En de twee geurzakjes pasten er perfect in. De groene kleur lijkt veel op Soft Succulent dus die inkt er maar bij gepakt.

Kijk zo zitten de twee zakjes in het doosje.

Met mijn Blending Brush en inkt heb ik wat kleur aan het doosje gegeven anders was het zo wit. De Vlinders had ik van de week al gestempeld en uitgestanst .

Ik heb wat Tombow liquid glue op de vlinders gedaan en de Gilded Leafing erop gedaan. Leuk zo’n goud accentje.

Je krijgt er alleen vieze vingers van maar dat lost water en zeep weer op. Natuurlijk weer de gouden mini vlindertjes en mijn doosje was klaar. Op de achterkant het gouden zegel geplakt wat ook in de verpakking zit.

Hier ga ik weer iemand blij mee maken. Morgen is Willem gelukkig vrij. S’avonds is het feest van de jarige vriendin en is het alweer weekend. Vrijdag neem ik ook even afscheid van mijn jongste zoon Nick want die gaat samen met zijn vriendin Bibi en andere leerlingen van de Kempel op studiereis naar Amerika. Spannend hoor maar super leuk voor hun!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s