Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: massage, shoppen en feest en hoppen.

Vandaag begon heel relaxed met een heerlijke zandstempel massage bij Chez Lisette in Heeze. Wat een verwennerij weer. Toen naar slager Van Hooff om de pielekes op te halen voor de worstenbroodjes voor de Kerst en Kaart workshop van 3 en 10 december. We vriezen ze alvast in zodat we zodra we tijd hebben de worstenbroodjes kunnen maken. Onze vriezer zat vol maar gelukkig mochten ze bij Mandy in de vriezer. Daarna naar de Toko geweest even kruiden kopen en Bamisoep.

Toen nog even met Koda op het veld gespeeld en gauw naar huis om te eten. Ik was ook een klein beetje vergeten dat er morgen een hop is, de eerste van ons nieuwe team de Stampin’Up ! Dreamgirls dus moest ik nog gauw het bericht inplannen en had ik dus geen tijd voor een projectje.

Ik had al wel wat papier bestempeld maar er verder niks mee gedaan. Want we hebben vanavond feest, mijn lieve vriendin Aggie is 60 geworden dus haar cadeau moet ik nog inpakken en nog douchen en aankleden dus weg vrije dag hihi. Time flies when you’re having fun. Morgen begint de hop om 9.30 uur, een half uur later dan we eerst deden. Hop je gezellig mee voor creatieve inspiratie? Je kunt bij mij beginnen en zo verder hoppen.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s