Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: inspiratie gevonden voor een kaartje

Voordat ik de bundel Hello Beautyful uitgekozen had kreeg ik mijn bestelling van Oriflame binnen. Hierin zat een nieuw geurtje Turquoise. Ja die moest ik natuurlijk hebben en het zat verpakt in een schattig doosje en meteen kreeg ik inspiratie voor een kaart.

Dus met de mooie vormen van de stempelset met Tahitian Tide gestempeld en ook een keer afgestempeld om de lichtere kleur te krijgen. En toen met mijn Tombow liquid glue lijm aangebracht en met de Gilded leafing goud aangebracht. Zo’n mooi effect geeft dat.

De tekst heb ik met Versamark gestempeld en met goud Embossing poeder bestrooid. Daarna dit verhit met de heatgun. En de wolk pons gebruikt om de tekst uit te ponsen. Met Dimensionals het op de kaart geplakt. Nog wat gouden blingbling erbij en klaar was ik.

Super leuk kaartje toch? De Wolkenpons is nu te koop met 10% korting. De stempelset met 15% korting en de stansen met 20% korting. Dus dat scheelt echt enorm. Je kunt het rechtstreeks bestellen in mijn onlineshop ( scan de QR code) of mij een berichtje sturen kan natuurlijk ook. Ik help jou graag.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s