Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: kaartje met restje Dsp en Basic White.

De Beautyful Shapes Dies die bij de Hello Beautyful stempelset horen zijn ideaal om kleinere vormen uit te stansen uit restjes Dsp en Cardstock. Ik hou heel erg van zeshoekige vormen.

Ik had nog een strook Texture Chic Dsp over en die heb ik op een basiskaart van Mango Melody geplakt. De bloemen lijken op de kleine bloemen uit de Hello Beautyful stempelset dus die heb ik met Mango Melody inkt op de kaart gestempeld. Lekker uit de losse pols. Toen heb ik de stempelset Tuinfluiters gepakt en op een reststukje Basic White de vogel gestempeld in Soft Suede. Ook de tekst komt uit deze set maar de drie kruisjes komen uit de Hello Beautyful set.

Omdat het Dsp en de gestempelde voorkant best druk zijn heb ik geen Blingbling gebruikt deze keer. Zo gaat alle aandacht naar het schattige vogeltje. Wil je 1 van deze stempelsets hebben of de bijpassende stansen ( of vogelpons) dan heb je nog tot en met vrijdag korting hierop. Het Dsp is Specialty paper en dus niet in de aanbieding . Kijk in mijn webshop: http://www.madebyinepie.stampinup.net wat er allemaal met korting te bestellen is. Of scan de QR code.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s