Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: helaas ziek

Ik had veel plannen maar helaas werd ik gisteren al grieperig. Had ik eindelijk het huis voor mij alleen maar lag ik ziek op de bank. Vanochtend boven gebleven maar kreeg het koud dus naar beneden gegaan en het haardje aangedaan en op de bank geslapen. Zo blij met mijn loungebank. Willem zat in Amsterdam en is onderweg maar er staan veel files dus benieuwd hoe laat hij thuis is. Heb nul trek in eten, keelpijn en hoesten. Corona test was gelukkig negatief. Morgen zouden we uit eten gaan en naar Glow dus hopen dat ik me beter voel.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s