Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: helaas nog steeds ziek en het weekoverzicht

Helaas hoe graag ik het ook wilde ben ik niet hersteld. Dus moest ik ons uitje afzeggen. Geen diner geen Glow. Helaas. Maar ik heb nul energie: hoesten hoofdpijn spierpijn en benen en armen als spaghetti. Echte griep dus. Hopelijk is het snel over. Vandaag alleen in bed gelegen en op de bank gehangen. Series gekeken en de Qualificatie. Willem is nu bezig met de worstenbroodjes. En ik zou dit weekend werken aan mijn Kerst en Kaart projecten. Maar dat moet dan van de week gebeuren.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s