Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag blog: nou echt makkelijk gaat het niet.

Helaas heb ik nul energie. Ben zo slap als een dweil. Probeerde aan de teamswap kaart te werken maar helaas ook dat kost teveel energie. Dus nu alles opruimen en maar gewoon voetbal kijken.

Ik hoest gelukkig wel minder en dat scheelt weer in de hoofdpijn en ribben pijn. En vannacht eindelijk goed geslapen. De andere nachten lag ik wakker van mijn eigen gehoest of van Willems hoesten.Willem hoest nu veel meer en is vandaag thuis gebleven en heeft thuis wat gewerkt. Teun is vandaag naar zijn moeder gegaan en Nick zit in Amerika dus we zijn maar met ons tweetjes. Dat geeft wel rust. Ik heb zero eetlust en de diepvries ligt nog vol, dus gewoon een kwestie van opwarmen. En komt de vriezer weer wat leger. Dat moest ook want zaterdag toen hij nog niet ziek was heeft Willem de eerste lading worstenbroodjes gebakken.

En deze liggen nu in de vriezer. Volgend weekend hopelijk de tweede lading. In totaal bakt hij er 100 stuks. Voor mijn twee Kerst en Kaart evenementen en voor ons gezin. Nu ben ik al moe van het schrijven van dit blog dus hou snel op. Hopelijk morgen weer een stuk beter.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s